Exposició “Davant les violències masclistes a l’empresa: Informa’t, assessora’t, ACTUA!”

Des de l’Àrea d’Igualtat de Gènere de CCOO Lleida, tenim el ferm compromís de combatre i eradicar la violència masclista tant fora com dins de l’empresa.

Sabem que la violència contra les dones té diferents aspectes i es dóna en diferents àmbits, i nosaltres, com a sindicalistes, hem de posar una especial atenció a la violència que trobem en el món laboral: l’assetjament sexual i per raó de sexe, així com als drets laborals de les dones víctimes de la violència de gènere.

Una de les accions que duem a terme per aconseguir els nostres objectius, són campanyes de sensibilització mitjançant exposicions informatives on la gent que pateix algun tipus de maltractes o bé, és susceptible de patir-los, pot trobar els recursos i l’ajuda que necessita.

És per aquest motiu que, tot coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones, volem presentar-vos l’exposició Davant les violències masclistes a l’empresa: Informa’t, assessora’t, ACTUA!, exposició realitzada i editada per la Secretaria de la Dona de CCOO de Catalunya i que podreu trobar al vestíbul -1 de l’edifici Polivalent del campus de Cappont des del 10 de novembre fins el 28, ambdós inclosos.

Davant les violències masclistes a l'empresa: Informa't, assessora't, ACTUA!

Vestíbul planta -1 Edifici Polivalent Campus de Cappont del 10 al 28 de novembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *