Eleccions Comitè PAS-L 2018

El proper 18 de juny tenim eleccions al Comitè d’Empresa del PAS Laboral.

Durant els últims quatre anys, els representants de CCOO hem treballat amb la resta de forces sindicals que composen el Comitè d’Empresa per aconseguir, després de tantes retallades, començar a revertir la situació  i acordar millores en la situació laboral de tots els col·lectius. Ara comença un altre mandat on s’albiren canvis a tots els nivells (polític, social, de gestió de la universitat…), nous temps que ens han de permetre recuperar tot el que havíem perdut i adaptar la nostra situació laboral al nou present.

Ens presentem a les eleccions amb un equip que combina experiència i renovació, i que comença amb tota la força i les ganes per encarar la feina que tenim per davant. L’equip representa la pluralitat de la plantilla de PAS-L,  integra representants de quasi tots els col·lectius i conjuga el compromís de les persones que han acceptat la responsabilitat de tirar endavant el Comitè els propers anys, amb la cooperació de totes aquelles que han acceptat venir a la candidatura com a mostra de suport.

Pel que fa al programa, us demanem que us el llegiu amb atenció i que ens feu arribar les vostres propostes i comentaris. Tot allò que puguem aconseguir només ho farem entre tots i totes: vosaltres ens recolzeu, nosaltres DONEM LA CARA.

Programa

Programa CCOO PAS Laboral 2018

Candidatura de CCOO-UdL al Comitè d’Empresa

Especialistes

Tècnics i administratius

CARME ROURERA

FINI VÁZQUEZ

IVAN TEIXIDÓ

JOSEP RAMON MÒDOL

SARAI LORENTE

MONTSE TOLDRÀ

FRANCESC SEGARRA

MARIA TRIGO

EVA FERRAN

XAVIER RODRÍGUEZ

RICARD DONÉS

JORDI PRIETO

MARIAN MORENO

JOSEP RAMON CASTANY

ISABEL ZAMORA

ENCARNA MORALES

DAVID MANJON

ROSA GRANERO

MARISOL JANÉ

JOAN RUEDA

FRANCESC CATALÀ

FERNANDO VILLA

LÍDIA PIEDRAFITA

MONTSE SUBIAS

JULIO MARTELO

MARC MOSTANY

JAVIER DE CASTRO

JOSEP MARIA SANTIVERI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *